Nieuwsbrief De Pelgrimage - November 2012

Ontvangt u deze e-mail van De Pelgrimage in vreemde opmaak of zonder afbeeldingen? Klik hier voor de online versie
logo a foto reis
logo b Nieuwsbrief November 2012     
  

 Jet Teerink
jet@de-pelgrimage.nl
M: 06-46428289
linkedin2

Wouter Craandijk
wouter@de-pelgrimage.nl
M: 06-50276654
linkedin2

Centrum voor Coaching en Persoonlijke ontwikkeling
Patrijsstraat 56 6971VS Brummen
www.de-pelgrimage.nl
Volg ons op:
facebook1  twitter1

 

 

Kom terug riep de tak tegen het herfstblad
Ik ben je zo dankbaar voor een zomer van pracht geborgenheid, veiligheid
Wat kan ik zonder jou?

Drager zijn van nieuw leven in de knop
Steeds weer.
 
Beste relatie,

We zijn blij je onze eerste nieuwsbrief te presenteren. De nieuwsbrief zal minimaal 4 keer per jaar met het ritme van de seizoenen verschijnen. We zijn benieuwd wat je ervan vindt, bericht ons via info@de-pelgrimage.nl.
Tijd van overvloed
fruitHerfst is de tijd van het loslaten, de vruchten kunnen worden geoogst. Het is daarmee ook de tijd van het genieten en het dankbaar zijn. Ondanks de tijd van crisis in de wereld laat de natuur een overvloed zien. Durf te vertrouwen op die overvloed ook als het jezelf betreft. Er is genoeg voor iedereen.

In deze periode is het belangrijk eens stil te staan bij de persoonlijke vruchten die jij kan oogsten. En na te gaan waarvoor je dankbaar bent. Dit kunnen hoogte- of dieptepunten zijn. Van beiden kan je leren. Wat ben jij aan het oogsten?

Op grond van deze oogst kan je jezelf, je vriendschap, je onderneming weer verder ontwikkelen. Alles wat je aandacht geeft groeit. Let op de tekenen, blijf experimenteren en durf kansen te pakken. Laat weten of het je lukt om verdere stappen te maken in je ontwikkeling aan info@de-pelgrimage.nl.

Stappen in de arbeidsmarkt
In antwoord op de huidige arbeidsmarkt hebben we kortlopende en diepgaande programma’s ontwikkeld.

1. Persoonlijk profiel: kort loopbaantraject (5 halen = 4 betalen)
Wil je zicht op jouw talenten en drijfveren waardoor je weet wat je plezier geeft in je werk? Volg dit traject dat leidt tot een helder persoonlijk profiel. Het traject bestaat uit lees verder...

2. Zichtbaar zijn: personal branding traject (5 halen= 4 betalen)
Zoek je werk, zorg dan dat je jezelf duidelijk op de kaart zet, zodat werkgevers weten wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Volg dit traject dat leidt tot een zicht- en tastbare profilering van jezelf. Het traject bestaat uit lees verder...

Realiseer je droom
December is de tijd om te reflecteren op het jaar om werkelijk stil te staan bij jezelf en wat je hebt gewenst, gedaan en bereikt. Ook om stil te staan bij wat je droom voor volgend jaar is en hoe je die concreet gaat realiseren. Van 15 t/m 19 december organiseren we een 5 daags reflectie en creatietraject in Nederland. Lees verder
Ervaar de meerwaarde van natuurcoachen
Heb je een vraag over je werk en wil je ervaren wat een coachgesprek in de natuur met je doet? Mail of bel met Jet Teerink voor een gratis gesprek.
Inzet van inzicht
Heb je een pelgrimstocht gemaakt en wil je iets doen met jouw ervaringen en inzichten? Wij kunnen je met een aantal gesprekken verder helpen concreet richting en focus te vinden. En … stappen te maken. Je tocht krijgt hiermee extra betekenis.
Inspiratie voor onderweg
De onwaarschijnlijke reis van Haboek1rold Fry, van Rachel Joyce, over een man die van het zuiden van Engeland naar Noord Schotland gaat lopen vanuit de overtuiging dat zo zijn vriendin zal blijven leven. Een ontroerend verhaal over afscheid, geloof, hoop en liefde.


 boek2"Rijk zakendoen” van Désirée Murk Scholten. Boek: "Rijk zakendoen” van Désirée Murk Scholten. Nieuwe tijden vragen om nieuwe oplossingen. In het boek wordt ondernemers een praktische weg beschreven hoe te innoveren met hoofd en hart. Slimme samenwerkingsvormen en denken en handelen vanuit “wij”. En daardoor het onderscheid in de markt te maken. Een boek dat prikkelt om zelf aan de slag te gaan.
Vind je ons leuk?
facebook1We zijn nu ook te vinden op Facebook.  "Vind ons leuk" zodat we ook bekend worden bij vrienden en kennissen.

We verheugen ons op een volgende ontmoeting!
Hartelijke groeten,
Wouter en Jet

Voel je vrij om deze mail door te sturen naar iedereen voor wie deze informatie interessant kan zijn.

Stel je geen prijs op onze nieuwsbrief. Klik dan hier om je uit te schrijven.

footer