Wegwijzer

Ontvangt u deze e-mail in vreemde opmaak of zonder afbeeldingen? Klik hier voor de online versie
headernew

   

Jet Teerink
jet@de-pelgrimage.nl
M: 06-46428289
linkedin2

Wouter Craandijk
wouter@de-pelgrimage.nl
M: 06-50276654
linkedin2

Centrum voor coaching en persoonlijke ontwikkeling
Patrijsstraat 56 6971VS Brummen
www.de-pelgrimage.nl
 
  twitter1facebook1
 
Langzaam herwint het licht terrein op de nacht
Vogels luiden de dageraad in met voorzichtige klanken

De morgen houdt zijn deken over velden en wegen nog even vast
Alsof het verder dromen wil

Deze rust in overgang is de opmaat voor een dag van groei naar het licht

Zo zacht als zij begint
Zo stil en rein
Kwetsbaar als een knop aan de boom
Dat haar groen toont aan deze wereld

Zonder schroom en voorbehoud
 

Beste Relatie,

Momenteel is het weer lente! Overal om je heen zie je het leven weer voorzichtig vorm krijgen. Een mooi moment voor je om hier eens bij stil te staan in deze hectische tijd. Hoe voel jij dat leven in relatie tot jezelf? Waar zit jouw levensenergie? Hoe zet je die vrij in?

blossom

Onze trajecten zijn gericht op het aanboren en inzetten van je levensenergie. Te onderzoeken en te ervaren wie jij bent. Wat je belangrijk vindt in je leven. En hoe je in je werk kan staan voor wie je bent.

Wegwijzers

Dagpelgrimages
Dit jaar verzorgt Jet weer samen met de IJsselboswachter van Staatsbosbeheer IJsselvallei drie dagpelgrimages op vrijdag 22 mei, 31 juli en 30 oktober. Hierbij staan natuurbeleving, reflectie en zelfontwikkeling centraal. Het groeiproces dat zich afspeelt in de natuur gedurende de seizoenen nemen we als thema van de dag. Lees meer.

Nationale Wandelcoach Dag: 2 workshops op zaterdag 23 mei
Je kunt gratis de toegevoegde waarde van de natuur ervaren. De combinatie van coachen, in beweging zijn en de natuur heeft een krachtige werking. Wandelen in de natuur helpt je om nieuwe energie op te doen. Je hoofd leeg te maken en ruimte te geven aan nieuwe gedachten, gevoelens en ideeën.

We geven 2 workshops 's ochtends in Brummen en 's middags in Hoenderloo. Lees meer.

Workshop Kies je koers en zet een stap: vrijdag 19 juni.
Deze workshop heeft als doel sturing te geven aan veranderingen in je leven en werk. De regie te houden en met vertrouwen je eigen stappen te maken. Je krijgt hiervoor praktische handvatten aangereikt tijdens individuele opdrachten en gezamenlijke oefeningen. Er wordt gewerkt met verschillende werkvormen. Lees meer.

Nazomer retraite in Portugal: Travel light. Keer je rugzak om, ruim op en geniet!
Van zondag 18 oktober tot vrijdag 23 oktober 2015.

Wil je je hoofd eens opruimen en er helemaal uit zijn. Je lichaam de aandacht geven die nodig is. Even alles loslaten en genieten. Meld je dan aan voor de retraite in Zuid Portugal op retraitecentrum Monte na Luz. Een werkelijk prachtige plek om Lees meer.

Contact maken met je Levensenergie
Zet je favoriete muziek op en ga dansen. Gewoon heerlijk thuis, en als er gedachten opkomen, zoals "dit is raar" of "dit ga ik niet doen", daag jezelf dan uit en ga bewegen. Kijk maar wat er gebeurt. Hup, beweeg met dat lijf! Ter inspiratie klik hier!

BoekwijzerEen schat aan liefde
Wij kunnen dit boek echt aanbevelen als je in je relatie de liefde ten volle wilt blijven ervaren. Een doe en leerboek over hoe je jezelf in je relatie levendig en passievol houdt. Het lijkt wel de lente! Een prachtig boek geschreven door Marthe van de Noordaa.

 
Klik hier om je uit te schrijven voor de Wegwijzer.
footer