Nieuwsbrief Lente 2013

Ontvangt u deze e-mail van Ambient in vreemde opmaak of zonder afbeeldingen? Klik hier voor de online versie
logo a foto1
logo b Nieuwsbrief Lente 2013     
 
   

Jet Teerink
jet@de-pelgrimage.nl
M: 06-46428289
linkedin2

Wouter Craandijk
wouter@de-pelgrimage.nl
M: 06-50276654
linkedin2  twitter1

Centrum voor coaching en persoonlijke ontwikkeling
Patrijsstraat 56 6971VS Brummen

www.de-pelgrimage.nl

 

Volg ons op facebook1

 

 

 

Is niet je hart de bron
waaruit het gezuiverde water stroomt
Helder, fris, en leven brengend naar iedereen die haar ontdekt heeft.
Geeft zij niet voeding aan alles dat leeft
Diep in je.

Wouter Craandijk

 

Beste relatie,

forsitia geheelNa een lange winter met veel sneeuw en kou, zijn we extra blij met de lente. Dat we ons weer kunnen laten koesteren door de warmte en het licht van de zon. De eerste zonnestralen zijn in deze tijd dan ook weldadig en geven ons energie.

Door deze energie hebben we weer zin om actief te worden en ons naar buiten te richten. Het is de tijd van het ontvouwen en groeien. Zoals de knoppen van de bomen en planten zijn we er klaar voor om open te barsten.

En juist nu vraagt het om geduldig te zijn, want alles wat in de lente tot leven komt is nog kwetsbaar. De kracht van binnenuit zal daardoor heel gericht en rustig steeds sterker naar buiten kunnen komen.

Hoe geef jij vorm aan jouw lenteverlangen? De onderwerpen in deze nieuwsbrief geven je mogelijk een eerste impuls. Zet jezelf in bloei!

Groepswandelingen om tot bloei te komen
Na een succesvolle eerste reeks groepswandelingen voor werkzoekenden, organiseren we in mei opnieuw 4 groepswandelingen.

vrijdag 3 mei: jouw innerlijke kracht
woensdag 8 mei: zichtbaar zijn
woensdag 15 mei: plezier hebben
vrijdag 24 mei: waag de sprong

Ben je werkzoekend en wil je juist in deze periode actief en geïnspireerd blijven? Doe dan mee aan een groepswandeling van 10.00 tot 12.00 uur, en kom tot bloei. Tijdens de wandeling worden oefeningen gericht op lees meer...

Bijtankdagen voor leidinggevenden
Ken je dat als leidinggevende? Je bent door de huidige markt gedwongen met minder mensen meer te bereiken en liefst voor lagere kosten. Een inspanning die veel vergt van jou (en je team). Je hebt het gevoel dat je energie maar één kant uitstroomt. Waar haal jij je energie vandaan? Waar laadt je echt van op? In speciale bijtankdagen voor leidinggevenden wordt via stilte en gerichte aandacht voor wat er bij je speelt zijn, voor jouw behoeften  lees meer...

Wat zijn jouw kleuren?
Door zicht te krijgen op je persoonlijke talenten en drijfveren worden jouw eigen kleuren zichtbaar. Hierdoor weet je precies wat voor werk en welke werkomgeving het beste bij je past. Of je nu solliciteert of werk hebt. Volg dit traject van 5 gesprekken en zet jouw kleur neer.

Stiltewandelingen
Begin met een rustmoment in de zondag. Ga mee om de rust en kalmerende werking van de natuur te ervaren en mee te nemen in jezelf. We lopen 1 uur in stilte en doen daarbij eenvoudige aandachtsoefeningen. lees meer...

Lente wandeltiplentewandeling
NS wandeling in de Utrechtse heuvelrug van Driebergen-Zeist naar Maarn.
Een mooie wandeling van 14 km door landgoederen, bos, heide en zandverstuivingen.
Halverwege in Austerlitz heb je de gelegenheid om iets te drinken of eten.

Oefening naar het hier en nu
Waar zit jouw ademhaling als je deze zin leest? Adem je hoog in je borst of juist laag vanuit je buik of ergens tussen in? Neem alleen maar waar zonder er iets aan te willen veranderen.

Ga eens regelmatig op een dag met je aandacht naar je ademhaling. En ervaar wat dit met je doet.

Boek wijzer

Ga je eigen wegGa je eigen weg! De pelgrimstocht als innerlijke verandering van Margrit Irgang. Een boek dat je aanmoedigt om op pad te gaan en je eigen weg te gaan. Ons eigen leven is het landschap waar we doorheen trekken waarin we avonturen beleven, dalen en pieken doorlopen. Onze pelgrimsweg als zenweg. De schrijfster is lid van de gemeenschap van Thich Nhat Hanh. Een boek dat volledig aansluit bij onze filosofie en op hetzelfde moment is uitgegeven als wij gestart zijn met De Pelgrimage. Magisch!

We wensen je een zonnige en bloeiende lente toe!
 
 
Stel je geen prijs meer op onze nieuwsbrief? Klik dan hier om je uit te schrijven.
footer