Nieuwsbrief Winter 2013

Ontvangt u deze e-mail van Ambient in vreemde opmaak of zonder afbeeldingen? Klik hier voor de online versie
logo a foto1
logo b Nieuwsbrief Winter 2013     
 
   

Jet Teerink
jet@de-pelgrimage.nl
M: 06-46428289
linkedin2

Wouter Craandijk
wouter@de-pelgrimage.nl
M: 06-50276654
linkedin2

Centrum voor coaching en persoonlijke ontwikkeling
Patrijsstraat 56
6971VS Brummen
www.de-pelgrimage.nl

 

 

Volg ons op  twitter1 facebook1
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De sneeuw op de daken ligt te wachten op vertrek

De zon maakt zich niet druk over zijn verschijnen

De vogels op de takken schudden hun winterveren

Zelfs de wolken hullen zich in mist

Moment tussen inademen en uitademen

Gevulde stilte

 

Beste relatie,

We zitten midden in de winter. De natuur is aan de buitenkant in rust. Het lijkt alsof er geen leven meer is. Kale takken, verfomfaaide of dode bladeren hangen aan bomen, planten en struiken. En ook al heb je het idee dat er niets gebeurt, de natuur is innerlijk volop in beweging. Zij is energie aan het verzamelen en zo bezig zich voor te bereiden op het nieuwe leven.

winter nieuwsbrief  Wij als mens worden ook uitgenodigd deze  tijd te gebruiken om ons voor te bereiden  op nieuwe stappen. Onze energie hiervoor  te verzamelen door goed voor ons zelf te  zorgen. Te doen wat goed is en energie  geeft en te laten wat ons energie kost. En  zo alle energie straks te kunnen gebruiken  voor het laten groeien van het nieuwe leven dat in ons ligt te wachten. Wat ligt in jou te wachten op leven?

Energie opdoen
Ben je werkzoekend en wil je juist in deze periode actief en geïnspireerd blijven? Doe dan mee aan een groepswandeling van 10.00 tot 12.00 uur om positieve energie op te doen. Met oefeningen gericht op thema's die belangrijk zijn in deze fase zonder werk.
Iedereen die werk zoekt is welkom. De wandelingen staan lees meer ...

Energiewijzer
Wil je zicht op wat jou energie geeft? Wat jouw talenten en drijfveren zijn waardoor je weet wat je echt plezier geeft in je werk? Volg dit traject van 5 gesprekken (1,5 uur per gesprek) dat leidt tot een lees meer ...

5 daagse retraite Stress reductie voor leidinggevenden
Leidinggevenden hebben vandaag de dag vaak de opdracht met minder mensen meer tot stand te brengen. Hun teams zijn door de economische crisis sterk in verandering. Zowel in bemensing als in taak- en resultaatstelling. Ook moeten de teams vaak zelfstandiger leren werken én klantgerichter. Dit vergt veel van leidinggevenden. De veranderingen moeten op korte termijn plaatsvinden en leveren vaak stress op. Stress die kortstondig positief kan zijn maar op ... lees meer ...

Realiseer je droomtraject
Reflectietijd is nodig om werkelijk stil te staan bij jezelf en wat je hebt gewenst, gedaan en bereikt. Ook om stil te staan bij wat je droom is en hoe je die gaat bereiken. In een 5 daags reflectie én creatietraject worden de eerste concrete stappen gezet om je droom werkelijkheid te laten worden. lees meer ...

hertWinter wandeltip
NS wandeling Veluwezoom van Dieren naar Rheden of Velp. Een prachtige afwisselende wandeling door een gebied met oude beukenbomen, mooie bomenlanen en heide. Je kunt zo maar een zwijn of hert tegenkomen. Door de hoogteverschillen lijkt het of je het buitenland bent. De wandeling start vanaf station in Dieren, een wandeling van 11 km naar Rheden of 14 km naar Velp. Veel wandelplezier!

Oefening in Niets doen!
Ga eens in een stoel zitten, ontspan jezelf door je beide voeten op de grond te zetten, je billen goed in de stoel en je rug tegen de rugleuning aan. Je armen laat je rusten op je schoot of op de stoelleuning. En doe gewoon lekker niets en voel eens hoe heilzaam dit voor je is.

Meer info? Op onze website (www.de-pelgrimage.nl) vind je meer informatie en achtergronden over ons centrum en over de trajecten die wij uitvoeren.

Boek wijzer
een zucht van verlichting  Een zucht van verlichting van Marthe van der Noordaa. Totale  aanwezigheid in het dagelijks leven. Inspirerend en praktisch  toepasbaar. Een echte aanrader voor wie met aandacht en  verbondenheid wil leven, werken of leidinggeven.

 

Nieuwe klanten
Afgelopen maanden hebben Trajectum te Zutphen, Vlotweg Verhuizingen in Arnhem en TalentPlus in Arnhem hun vertrouwen aan ons gegeven door klant te worden.

 
Bezoek ons ook op facebook voor tips, oefeningen en extra info.
 

Stel je geen prijs meer op onze nieuwsbrief. Klik dan hier om je uit te schrijven.

footer